Educatie Digitala ...

Ce facem!

Educație digitală

Pentru că suntem în plin curs de transformare digitală, oamenii trebuie ajutați să dezvolte din ce în ce mai mult abilități digitale.
Sistemul educațional și în special modul în care învățăm trebuie adaptat pentru această eră a digitalizrii.
Acest lucru este valabil pentru toate nivelurile de învățământ, de la școala primară la școli profesionale și universități.
Educația digitală va permite oamenilor să continue să participe la viața socială și va asigura totodată competitivitatea companiilor.

Cursuri AI

În cadrul cursurilor veți descoperi ce este de fapt Inteligența Artificială (AI), veți explora posibilitățile de utilizare și veți înțelege conceptul AI și sistemul de învățare automată.

Cursuri robotică

În cadrul cursurilor noastre veți afla despre componentele fascinante ale anatomiei robotului, controlul robotului și al comportamentului robotului și veți participa activ la simulări cu roboți.

SmartCity

Împreună vom defini ce înseamnă un oraș #SMART și vom implementa soluții pentru ca fiecare oraș să poată deveni SMART, abordând instituțiile publice, instituțiile economice, companiile de servicii publice, instituțiile sociale și instituțiile de învățământ. Participarea activă a tuturor va asigura realizarea implementării orașului #SMART.

Susține EDUCAȚIA DIGITALĂ prin ADU

DONEAZĂ

Susține EDUCAȚIA DIGITALĂ prin ADU

Scroll to Top