Proiecte ADU ...

Cine suntem?

ABORDAREA NOASTRĂ - Statutul nostru

Consiliul director

Consiliul director asigura punerea in executare a hotararilor adunarilor generale şi asigură conducerea operativă a asociaţiei în perioada dintre sesiunile adunărilor generale.

Consiliul director este ales pe o perioadă de trei ani.

Consiliul director este format din 3 membri aleşi de Adunarea Generală, prin vot secret, care desemnează un Preşedinte. Mandatele membrilor Consiliului Director pot fi reînnoite în cadrul unei şedinţe ordinare a Adunării Generale.

Preşedintele conduce Consiliul Director şi reprezintă asociaţia în relaţiile cu terţii, fiind şi Preşedintele Asociaţiei.  

01.

Misiune ADU

Misiunea ADU este „Îndrăznește să fii SMART”. 
Dorim să oferim cea mai bună soluție pentru viitorul nostru, respectiv cea mai bună soluție pentru nevoile și problemele educației, ale administrației în slujba cetățeanului, precum și a viitoarelor procese de afaceri.
02.

Viziune ADU

Dorim ca viitorul să ne găsească pregătiți, să fim ca țară, unul dintre liderii recunoscuți pe piața globală pentru contribuția la formarea, recunoașterea și înregistrarea de noi profesii rezultate din impactul digitalizării în toate domeniile educației, precum și în promovarea evenimentelor și atelierelor de digitalizare, pentru identificarea și lansarea perturbărilor viitoare din industria și afacerile digitale.
03.

Valori ADU

Oamenii, indiferent de nivelul lor de activitate, contribuie la vitalitatea și reputația asociației ADU. Membrii, voluntarii si donatorii sunt cel mai valoros atu pe care îl are asociația.
Ne străduim pentru dezvoltarea personală și profesională, pentru a asigura condițiile de școlarizare. Evoluția accelerată impune un accent pe educația digitală, într-un program de educație complet adaptat cerințelor SMART.
Acestea devin esența pentru performanță, realizări, competență și loialitate.

Încurajăm educația digitală pentru un viitor creativ

Scopul Asociaţiei constă în optimizarea si eficientizarea procedurilor tehnice / administrative sau de natură conexă privind înregistrarea digitalizată si arhivarea documentelor atât la nivelul institutiilor statului, cat si la nivelul organizatiilor guvernamentale si non-guvernamentale, cu precadere in zona de urbanism si nu numai. Obiectivele pe care şi le propune în vederea realizării acestui scop sunt prevazute în Statutul asociatiei.

Pentru realizarea scopului, ASOCIATIA DE DIGITALIZARE A URBANISMULUI, îşi propune ca obiective principale de larg interes, fără a exclude activităţile derivate, următoarele:

1) Identificarea și examinarea procedurilor interne/administrative instituite la nivelul autorităților publice locale, în cadrul activității de gestionare a serviciilor publice furnizate către cetățeni;

2) Prezentarea către autoritățile publice a soluțiilor de digitalizare ce au ca efect eficientizarea și optimizarea activității de gestionare a serviciilor publice furnizate de către aceste autorități publice către cetățeni, in scopul evidențierii beneficiilor/avantajelor ce derivă din digitalizarea/automatizarea procedurilor interne/administrative de la nivelul acestor autorități;

3) Popularizarea produselor software precum și prezentarea diferitelor solutii de software pentru digitalizarea si optimizarea procedurilor interne/administrative de la nivelul acestor autorități;

4) Editarea de pliante si publicatii pentru realizarea scopului propus;

5) Identificarea problemelor generate de lipsa de informatizare/digitalizare în cadrul activității de gestionare a serviciilor publice furnizate de către autoritățile publice către cetățeni pe baza datelor și informațiilor colectate de la nivelul functionarilor locali implicati in procedurile interne/administrative desfășurate de către autoritatile locale mentionate;

6) Organizarea unor concerte, spectacole, expozitii, petreceri, a unor actiuni sociale, cultural-artistice, sportive, atat in cadrul proiectelor derulate de asociatie cat si in colaborare cu alte asociatii, fundatii din Romania si strainatate, in scopul strangerii de fonduri banesti necesare penrtu finantarea activitatilor desfasurate in vederea atingerii scopului asociatiei;

7) Participarea la conferinte si seminarii organizate in Romania si in strainatate;

8) Sensibilizarea opiniei publice si a autoritatiilor administrative cu privire la problemele ivite in cadrul administratiei primariilor;

9) Colaborare cu institutii publice si private, cu organizatii similare nationale si internationale prin angajarea in programe de cooperare;

10) Instruirea si sprijinirea personalului in folosirea sistemelor informatice in scopul optimizarii si digitalizarii proceselor administrative ale primariilor;

11) Promovarea si popularizarea produselor software in vederea arhivarii documentelor ce formeaza obiectul inregistrarilor oficiale la nivelul autoritatilor publice locale;

12) Promovarea si popularizarea produselor software in vederea introducerii si dezvoltarii la nivelul autoritatilor publice locale a unui sistem complex de gestionare a documentelor;

Totodată, în vederea obţinerii de fonduri pentru realizarea obiectivelor sale, asociaţia poate să închirieze imobilele ce vor constitui proprietatea sa, altor asociatii, fundatii, firme, grupuri, etc., precum şi sa se poate implica în vederea obţinerii unor finanţări europene, singură sau în colaborare cu alte organizaţii.

 

Susține EDUCAȚIA DIGITALĂ prin ADU

Echipa si structura noastră

Brașov

— Adrian Cristian Sefcenco

Brașov

— Răzvan Ștefan Tecuceanu

Salut, mă numesc Stefan Tecuceanu și sunt CEO al Meetplace GmbH. Sunt din Brasov, mă ocup de inteligența artificială și ofer soluții pentru educatie digitala, SmartCity si sunt un fan evenimente SmartCamp.

Brașov

— Arnold Ianoș Nyaguly

Cluj

— Cristian Voicilă

Salut, mă numesc Cristian Voicila și sunt IT Security. Sunt din Cluj-Napoca, mă ocup de inteligența artificială și ofer soluții pentru educatie digitala, SmartCity si sunt un fan evenimente SmartCamp.

Brașov

— Radu Nicolae Sinu

Salut, mă numesc Radu și sunt CEO la Makro-Mikro GmbH. Sunt din Brasov, mă ocup de recrutare și îmi plac soluțiile pentru educația digitală, SmartCity și sunt un fan al evenimentelor SmartCamp.

Iași

— Mădălina Ivona Popa

Tulcea

Salut, mă numesc Mugurel, sunt Project Manager, Logistician și WebDesigner. Locuiesc in Tulcea, mă ocup de analiza si imbunatatiri de fluxuri interne, îmi plac soluțiile care promoveaza educația digitală, un SmartCity . Sunt un fan al evenimentelor SmartCamp, iar vinovatul principal pentru ADU este Stefan Tecuceanu, cel care mi-a inoculat acest microb virtual dar fantastic, in suflet.

Brașov

— Nume Prenume

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat duis aute irure.

Logo
Brașov

— Nume Prenume

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat duis aute irure.

Logo
Brașov

— Nume Prenume

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat duis aute irure.

Logo

Susține EDUCAȚIA DIGITALĂ prin ADU

Partenerii noștri

Iași

— PINmagazine.ro

Iași

— FABLAB Iași

Brașov

— Buna ziua Brașov

Iași

— Fabricat in Romania

Susține EDUCAȚIA DIGITALĂ prin ADU

DONEAZĂ

Susține EDUCAȚIA DIGITALĂ prin ADU

Scroll to Top